Akce, novinky
březen 16
ST.PATRICK DAY! MEGA AKCE!
Držte si klobouky! Bude to hóódně velký! Tradiční oslavy St.Patrick DAY jsme letos přichystali na sobotu 16. března. Uvidíte a uslyšíte živou kapelu Beerberries, která bude hrát oblíbené irské písničky. A budete soutěžit a vyhrávat: za vypité panáky pro vás máme nachystaných spoustu dárků, včetně oblíbených Guinness klobouků! Startujeme ve 20 hodin. Rezervujte si svá oblíbená místa včas! Těšíme se na vás!
Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!
On-line rezervace
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod
Napište nám
Vyhráli jsme Apetit Festival a získali titul Nejlepší restaurace Východočeského kraje!
červenec 17
Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům Apetit Festivalu, kteří nám dali svůj hlas a ocenili naše gurmánské menu, se kterým jsme soutěžili ve velké konkurenci ostatních kvalitních restaurací z celého východočeského kraje.
Soutěžní menu a fotografie z festivalu zde!
Soutěžní menu a fotografie z festivalu zde!
Během příprav na Apetit Festival jsme nepodcenili žádnou maličkost: náš šéfkuchař Jan Jírek celé dny vybíral ladil jídla pro soutěžní menu a my ostatní jsme mezitím vystajlovali náš soutěžní párty stan. Ten nás také bude provázet na dalších akcích, kde nás jistě nepřehlédnete.
Gurmánský festival dobrého jídla a pití během dvou dnů navštívilo více než 25 tisích návštěvníků. Ti měli možnost ochutnávat soutěžní menu každé restaurace, která se festivalu účastnila a hlasovali, ve kterém stánku jim nejvíce chutnalo. A nejvíce hlasů od návštěvníků získala naše irská restaurace.
Soutěžní jídla budete moci ochutnat i v naší restauraci – rezervujte si svůj stůl!
VÍTĚZNÉ MENU:
Pečená uzená žebírka v pikantním medovopepřovém glazůru, s čerstvou rajčatovo–paprikovou salsou na rozpečené ciabatě
Pomalu tažená hovězí líčka ve vlastním sosu s rozmarýnem (nízkoteplotně pečná 12 hodin), na máslové karotce s petrželí, zdobená cibulovou slámou
Oyster blade – grilovaná loupaná plec v úpravě médium s jemným hruškovo bramborovým pyré a křupavým celerovým chipsem